Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11052-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 239,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR er en storslået og elegant pære, der vil tilføje et sofistikeret touch til ethvert rum. Med sin store størrelse og gyldne farve skaber den en fantastisk atmosfære og tilføjer et strejf af luksus til dit hjem eller arbejdsområde.

Med en effekt på 8,5W tilsluttes pæren nemt til en 230V forsyning og giver dig mulighed for at nyde et behageligt og energieffektivt lys. Pæren har en lysstyrke på 600 lumens og en imponerende spredning på 330 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor du placerer pæren, kan du være sikker på at opnå en optimal belysning.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA (Color Rendering Index) værdi på 80-85. Dette betyder, at den leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at belyse dit spisebord, stuen eller kontoret, vil den sikre, at farverne ser levende og ægte ud.

En af de fantastiske funktioner ved pæren er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Om du ønsker et lyst og energisk lys til arbejde eller en dæmpet og hyggelig atmosfære til afslapning, kan pæren give dig fleksibiliteten til at justere lysstyrken som ønsket.

Nordlux Pære-DEKO E27 T65 GIGANT TUBULAR 8,5W dæmpbar, Guld er det perfekte valg, hvis du ønsker en stilfuld og funktionel pære til dit hjem eller arbejdsområde. Med dens imponerende størrelse, gyldne farve og mulighed for at dæmpe lyset, kan den tilføje et unikt og luksuriøst præg til ethvert rum.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".