Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Sort

Nordlux Nordlux

10772-0

New product

Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB, Sort Udvid

Don er en serie af Smart-indbygningsspots, der kan tilpasses via Nordlux-appen på din smartphone, tablet eller ved hjælp af Nordlux Smart-fjernbetjeningen. Du kan dæmpe lyset, indstille farvetemperaturen fra kold til varm hvid eller vælge mellem millioner af farver, så du får den helt rigtige stemning. Den høje IP-bedømmelse (IP65) gør spotten velegnet til badeværelser eller andre fugtige områder. Der er mulighed for parallel forbindelse (op til 15 indbygningsspots).


Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB er en sort farvet smart lampe med integrerede LED-lys. Lampen er designet til at give dig mulighed for at justere både farvetemperaturen og farven på lyset.

Effektiv og fleksibel

Med en effekt på 4.8W og en lysstyrke på 320 lumens er denne lampe både energibesparende og tilstrækkelig kraftig til at lyse et rum op. Lampen kan nemt justeres til at emitte lys i forskellige farvetemperaturer og lysstyrker, fra varmt hvidt lys på 2700K til koldt hvidt lys på 6500K. Den kan også skifte farve for at give en ekstra stemningsfuld atmosfære i rummet.

Høj lyskvalitet

Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset viser alle farver på en flot og naturlig måde. Lampen fremhæver farverne i rummet på en ægte måde, hvilket gør den velegnet til de fleste behov.

App-styring og intelligente funktioner

Denne smarte lampe er nem at styre ved hjælp af en app på din smartphone eller tablet. Du kan skifte mellem forskellige indstillinger på lyset, herunder farvetemperatur, lysstyrke og farver. Lampen kan også indstilles til automatisk at tænde eller slukke på specificerede tidspunkter, hvilket giver dig ekstra bekvemmelighed og mulighed for at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem.

Nem installation og holdbarhed

Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB er let at installere og passer perfekt ind i forskellige rum og indretninger med sin sorte farve. Lampen har en lang levetid og er også miljøvenlig med sin energibesparende effekt. Den er lavet af holdbare materialer, der sikrer, at den kan bruges i lang tid uden at miste sin lyskvalitet.

Med Nordlux Don Smart 2700-6500K RGB kan du skabe den perfekte belysning i dit hjem. Denne smarte lampe kombinerer effektivitet, fleksibilitet, høj lyskvalitet og intelligente funktioner i et stilfuldt design.

Lyset
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.8W


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".