3 stk. Nordlux 2.9W LED pære 230V, E14

Nordlux Nordlux

5124-0

New product

Pakke med 3 stk. LED pærer fra Nordlux.
De flotte små pærer har et lækkert lys med høj lumen pr watt.

Læs mere..

DKK 39,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne pakke indeholder 3 stk. Nordlux 2.9W LED pærer med E14 fatning. Disse pærer er velegnede til brug i hjemmet eller kontoret, da de giver et energieffektivt lys med høj kvalitet.

Med en effekt på kun 2.9W er disse LED pærer meget energibesparende og kan erstatte traditionelle pærer med en højere effekt, hvilket medfører lavere energiforbrug og lavere omkostninger på længere sigt.

Det er nemt at tilslutte disse pærer til et almindeligt 230V strømforsyningssystem, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Med en lysstyrke på 250 lumens producerer disse pærer et klart og naturligt lys, der er ideelt til almindelig belysning. De har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at de viser alle farver på en flot og ægte måde.

Pærerne har en kompakt størrelse med dimensioner på 8.7 x Ø4.5 mm, hvilket gør dem velegnede til at passe ind i de fleste lamper og armaturer.

Disse Nordlux LED pærer er et pålideligt og økonomisk valg til belysning af dit hjem eller kontor. De giver et behageligt lys, der passer til de flestes behov og sikrer en effektiv og energibesparende belysning.

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 250 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 8.7 mm.
Diameter 4.5 mm.
Materiale ABS
Effekt & spænding
Forbrug 2.9W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".