Nordlux Pære E14 Filament C35 5,4W 470LM 2700K dæmpbar, Hvid

Nordlux Nordlux

9403-0

New product

DKK 46,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Nordlux Pære E14 Filament C35

Dette produkt er en dæmpbar pære med E14 fatning fra Nordlux. Pæren har en effekt på 5,4 watt og en lysstyrke på 470 lumens, hvilket giver et behageligt og klart lys i rummet. Med en farvetemperatur på 2700K producerer pæren en varm hvidt lys, der skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet.

For at tilslutte pæren til strømforsyningen kræves en almindelig 230V forsyning. Dette gør det nemt at installere pæren i eksisterende lamper eller armaturer uden behov for yderligere tilpasninger.

Pæren har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt til oplysningsbehov, hvor det er vigtigt at have et godt lys i hele rummet, uden mørke områder eller for stærkt lys i et enkelt punkt.

En vigtig faktor at overveje ved valg af pære er lyskvaliteten. Denne Nordlux pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farver og nuancer vises på en naturlig og ægte måde. Uanset om det er til brug i hjemmet eller på arbejdspladsen, vil denne pære give en god lysoplevelse, hvor farver ser levende og klare ud.

Denne pære er velegnet til langt de flestes behov, da den opfylder de grundlæggende krav til lyskvalitet og effekt. Med dens dæmpbare funktion kan lysstyrken justeres efter behov, hvilket giver mulighed for at skabe forskellige atmosfærer og tilpasse lyset til forskellige aktiviteter.

Samlet set er Nordlux Pære E14 Filament C35 en pålidelig og alsidig lyskilde, der vil opfylde dine behov for god belysning derhjemme eller på arbejdspladsen.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".