Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND, Klar

Nordlux Nordlux

10982-0

New product

LED filament pære med en E27 fatning, der kombinerer et klassisk formsprog med LED-teknologiens mange fordele. LED pæren har et lavt energiforbrug og en lang levetid og kaster et meget varmt lys fra sig. I forhold til en almindelig LED pære så er fordelen ved en LED filamentpære, at filamentpære sender lyset hele 360 grader rundt, hvorimod en almindelig LED pære ofte har retningsbestemt lys. Derudover har LED filament pæren et meget flot udtryk, hvilket gør, at mange vælger denne type pære, hvis pæren skal være meget tydelig og dermed indgå som en del af lampens design.


Læs mere..

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Effekt: 2W. Denne Nordlux-pære med E27-fatning i AVRA DIAMOND-design er klar til at opgradere dit belysningssetup. Det er en praktisk og energieffektiv løsning, der kan tilsluttes din 230V-forsyning.

Pæren har en imponerende lysstyrke på 150 lumens og en bred spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, der når ud i hele rummet. Uanset hvor du placerer pæren, vil den give et behageligt og effektivt lys.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er RA-værdien, som er 80-85 for denne pære. Dette betyder, at den leverer en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til at belyse et rum, skabe en hyggelig atmosfære eller fremhæve detaljer, vil den naturlige lyskvalitet komme til sin ret.

Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND er et pålideligt og holdbart valg til langt de flestes behov. Det er velegnet til både privat og kommerciel brug. Med dens lave effektforbrug er den også et energibesparende valg, der kan bidrage til at reducere dine elregninger.

Lyset
Lysstyrke 150 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".