Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 4,6W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11005-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Tilføj et elegant og moderne touch til dit rum med Nordlux Pære E27 FILAMENT G45. Denne pære er ideel til belysning i hjemmet eller på kontoret. Med sit hvide design og filamentstil er den både stilfuld og funktionel.

Data om produktet:

  • Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.
  • Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Med en lysstyrke på 470 lumens er denne pære perfekt til belysning af små til mellemstore rum. Den høje spredning på 360 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt over hele rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at farverne i dit rum vises på deres mest naturlige og ægte måde. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og atmosfærisk belysning i ethvert rum i dit hjem eller på kontoret.

Med Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 får du ikke kun en pære af høj kvalitet, men også et stilfuldt design, der passer perfekt til moderne indretning. Den hvide farve og filamentstil giver en elegant og æstetisk appel til dit rum.

Denne pære tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du kan begynde at nyde det behagelige lys med det samme. Den har også en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hyppig udskiftning.

Samlet set er Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 det ideelle valg, når det kommer til belysning. Med dens høje lysstyrke, jævne spredning af lys og høje lyskvalitet vil denne pære opfylde alle dine belysningsbehov og tilføje en stilfuld touch til dit rum.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".