Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 6,8W 806LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

9415-0

New product

DKK 57,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Tilslut Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 6,8W 806LM 4000K til din 230V forsyning og nyd godt af et kraftfuldt og energibesparende lyskilde. Denne pære er designet med en lysstyrke på 806 lumens og har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør det ideelt til rum, hvor du ønsker et ensartet og behageligt lys.

En af de vigtige kvaliteter ved Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 er den høje lyskvalitet. Pæren har en høj RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at fremvise alle farver på en flot og ægte måde. Dette giver dig mulighed for at opleve rummets farver, som de er, uden nogen form for forvrængning. Uanset om du bruger denne pære i dit hjem, kontor eller butik, vil den sikre, at du ser farverne i deres sande belysning.

Denne pære har en klar farve, hvilket betyder, at den ikke diffunderer lyset og giver et klart og skarpt lys. Dette er ideelt til områder, hvor du har brug for en mere præcis belysning, som f.eks. køkkenet, badeværelset eller arbejdsområder.

Med en effekt på 6,8 watt er denne pære en energieffektiv løsning. Den leverer en lysintensitet, der svarer til en traditionel glødepære på omkring 60 watt. Dette betyder, at du kan nyde godt af et stærkt lys, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug.

Samlet set er Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 6,8W 806LM 4000K, Klar en alsidig og pålidelig belysningsløsning. Med dens evne til at levere et jævnt og naturligt lys samt dens energieffektive egenskaber, er denne pære et fremragende valg til enhver indendørs belysningsapplikation.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".