Nordlux Pære E27 SMD G45 3,5W 250LM 2700K 3-kit, Hvid

Nordlux Nordlux

9416-0

New product

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne Nordlux Pære er en E27 SMD G45 3,5W 250LM 2700K 3-kit i farven hvid. Denne pære er designet til at blive tilsluttet til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste boliginstallationer.

Med en effekt på 3,5W er denne pære energieffektiv og kan hjælpe med at reducere dit energiforbrug, mens den stadig leverer tilstrækkelig lysstyrke. Den har en lysstyrke på 250 lumens, hvilket gør den velegnet til generel belysning i mindre rum eller som supplerende belysning i større rum.

En vigtig faktor at bemærke er den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at pæren er i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Farver vil se naturlige ud under denne lyskilde, og pæren er velegnet til de flestes behov.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".