Nordlux Pære E27 SMD G45 5,8W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9417-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Nordlux Pære E27 SMD G45 5,8W 470LM 2700K, Hvid

Dette Nordlux produkt er en pære med E27 fatning, der nemt kan tilsluttes til en 230V strømforsyning. Den har en lysstyrke på 470 lumens, hvilket giver tilstrækkeligt lys til de fleste behov. Pæren er designet med en SMD teknologi, som sikrer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.

Denne høje RA værdi betyder, at lyset fra pæren viser alle farver på en flot og ægte måde. Det naturlige lys, der udsendes, giver mulighed for at opleve farverne, som de er ment at være set. Pærens lyskvalitet er derfor velegnet til langt de fleste anvendelser, hvor det er vigtigt at få vist farver korrekt.

Med en effekt på 5,8 watt er denne Nordlux pære også energieffektiv, hvilket gør den til et bæredygtigt valg i forhold til traditionelle glødepærer. Den hvide farve på pæren giver et moderne og tidløst udseende, der passer til enhver indretning.

Denne Nordlux pære har en farvetemperatur på 2700K, hvilket svarer til et varmt hvidt lys. Denne farvetemperatur skaber en hyggelig, behagelig atmosfære i rummet og er ideel til brug i stuer, soveværelser og andre opholdsrum.

Samlet set er Nordlux Pære E27 SMD G45 5,8W 470LM 2700K et pålideligt og alsidigt valg, der kombinerer energieffektivitet, høj lyskvalitet og et moderne design. Uanset om det bruges til belysning af boligområder eller i kommercielle omgivelser, vil denne pære være i stand til at opfylde dine behov og skabe en behagelig atmosfære.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".