Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10811-0

New product

Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Hvid Udvid

Flot og enkel lysskinne med 3 spots. En både stilfuld og prisvenlig lampe, der tilmed giver en god belysning.


Læs mere..

DKK 549,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED, Hvid

Det Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED-lysskinnesystem er et kraftfuldt og stilfuldt belysningssystem til dit hjem eller kontor. Dette produkt er specielt designet til at give dig en jævn og behagelig belysning i ethvert rum.

Data om produktet:

  • Tilslutning: Skinnen tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.
  • Lysudbredelse: Med en imponerende spredning på 110 grader kan dette LED-lysskinnesystem sikre en jævn og bred fordeling af lyset i hele rummet. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om mørke pletter eller blænding.
  • Lyskvalitet: Med en høj RA-værdi på 80-85 sikrer dette lyskildesystem en høj lyskvalitet. Dette betyder, at farverne vil blive vist på en flot og ægte måde, hvilket giver dig mulighed for at nyde nøjagtige og klare farver i dit miljø.
  • Anvendelse: Dette LED-lysskinnesystem passer til langt de flestes behov. Uanset om du har brug for belysning i et stort rum, eller du ønsker at fokusere lyset på et bestemt område, har Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED det, der skal til.

Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED-lysskinnesystemet er ikke kun funktionelt, men også stilfuldt. Dets hvide design giver enhver indretning et moderne og elegant udseende. Samtidig sikrer det alsidige design, at produktet passer perfekt ind i ethvert rum uden at danne en visuel forstyrrelse.

Så hvis du leder efter en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der også tilføjer stil til dit rum, så er Nordlux Explore 3-Skinne 3W LED-lysskinnesystemet det perfekte valg. Med sin nemme installation, jævn lysspredning og høje lyskvalitet vil dette produkt helt sikkert opfylde dine belysningsbehov og skabe den ønskede atmosfære i dit hjem eller kontor.

Lyset
Spredning 110 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".