Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W, Hvid

Nordlux Nordlux

11105-0

New product

Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W, Hvid Udvid

Máni plafonden fra Nordlux er fremstillet i et moderne og enkelt design. Máni har en hvid plastskærm, der giver et blødt og varmt hvidt lys. Lampen kan bruges både i væg og i loft, så brug lampen i entréen eller badeværelset, i køkkenet eller børneværelset – kun fantasien sætter grænser. 


Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Nordlux MÁNI 32 Loft LED 18W er en moderne og stilfuld loftslampe i farven hvid. Lampen er designet med henblik på enkelthed, funktionalitet og æstetik. Med sin effekt på 18W er den både energibesparende og miljøvenlig.

Vigtige data:

  • Effekt: 18W
  • Tilslutning: Tilstedeværelse af en 230V forsyning er nødvendig
  • Lysstyrke: 1000 lumens
  • Lyskvalitet: Høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85

Med en lyskvalitet på denne niveau sikrer lampen et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at du kan opleve dine omgivelser med en utrolig detaljegrad og farvenøjagtighed. Denne lyskvalitet er også egnet til de flestes behov og kan bruges i mange forskellige rum og situationer.

Lyset
Lysstyrke 1000 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".