Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W, Hvid

Nordlux Nordlux

9456-0

New product

Nordlux MÁNI 25 Loft LED 12W, Hvid Udvid

Máni plafonden fra Nordlux er fremstillet i et moderne og enkelt design. Máni har en hvid plastskærm, der giver et blødt og varmt hvidt lys. Lampen kan bruges både i væg og i loft, så brug lampen i entréen eller badeværelset, i køkkenet eller børneværelset – kun fantasien sætter grænser. 


Læs mere..

DKK 159,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv loft LED-lampe til dit hjem

Den Nordlux MÁNI 25 Loft LED er en moderne og effektiv lampe, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem. Med sin hvide finish og en effekt på 12W er denne lampe både stilfuld og energibesparende.

Nem installation og tilslutning

Denne lampe tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra udstyr eller forlængerledninger. Du kan installere den direkte til strømnettet og nyde en øjeblikkelig belysning.

Kraftig og klar belysning

Lampernes lysstyrke på 700 lumens sikrer, at rummet får tilstrækkelig belysning til dine daglige behov. Uanset om du bruger lampen i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil den afgive et klart og behageligt lys, der hjælper med at skabe den rette atmosfære.

Høj lyskvalitet for naturligt lys

Den Nordlux MÁNI 25 Loft LED-lampe har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lampen viser alle farver på en ægte og flot måde. Du vil kunne nyde lys, der fremhæver indretningen og giver en naturlig og behagelig atmosfære.

Uanset om du har behov for ekstra belysning i et rum eller ønsker at opgradere den eksisterende belysning, vil Nordlux MÁNI 25 Loft LED være et ideelt valg. Dens stilfulde design, nem installation og imponerende lyskvalitet gør det til et populært valg blandt mange. Gå ikke glip af chancen for at forbedre din belysning i hjemmet med denne kraftfulde og smarte loftlampe.

Lyset
Lysstyrke 700 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".