Nordlux Front 26 væglampe, hvid

Nordlux Nordlux

10855-0

New product

Nordlux Front 26 væglampe, hvid Udvid

FRONT er designet til den klassiske patriciervilla såvel som det moderne typehus. Armaturet er fremstillet i støbt aluminium, der understøtter det enkle og klare formsprog. Det betyder, at FRONT indgår naturligt i boligens arkitektur. Det betyder også, at FRONT løser sin opgave som lysgiver og stemningsskaber med største lethed. En tidssvarende løsning med energirigtig LED-teknologi. Design by HolmbäckNordentoft.


Læs mere..

DKK 649,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld væglampe til enhver indretning

Den Nordlux Front 26 væglampe i hvid er et fantastisk valg til dit hjem. Med sin moderne og minimalistiske design passer den ind i enhver indretning og tilføjer stil og elegance til ethvert rum.

Med en effekt på 8W er denne væglampe både energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes let til 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere den i dit hjem.

Den Nordlux Front 26 væglampe er ikke kun praktisk, men har også en imponerende lysstyrke på 650 lumens. Dette giver dig masser af lys til at oplyse ethvert rum og skabe en behagelig stemning.

En af de vigtigste faktorer ved valg af en lampe er lyskvaliteten, og Nordlux Front 26 skuffer ikke. Med en RA værdi på 80-85 sikrer denne væglampe et naturligt lys, der ægte fremhæver alle farver. Dette betyder, at du vil få en flot og ægte farvegengivelse i rummet.

Uanset om det er i stuen, soveværelset, gangen eller kontoret, så vil Nordlux Front 26 væglampen opfylde de fleste behov. Den er alsidig, holdbar og skaber en behagelig belysning i ethvert rum.

Lyset
Lysstyrke 650 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".