Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå

Nordlux Nordlux

11488-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå Udvid

  • Drejelig skærm (360°)
  • Indbygget parallelforbindelse
  • Dæmpbar via vægdæmper
  • Designet til brug både udendørs og på badeværelset

Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 800 lumen
Spredning 120 grader
RA 80
Dimensioner

Bredde

15 cm.

Længde 15 cm.
Dybde 8,3 cm.
Materiale Alu
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

13W

Andet info

IP Grad

IP54

Energimærke F (A-G)

Læs mere..

DKK 749,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet:

Effekt: 13W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 800 lumens

Spredning: 120 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Den Nordlux Turn Væglampe 13W LED i farven grå er en kraftfuld væglampe med en effekt på 13W. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er ideel til brug i både private hjem og kommercielle miljøer.

Lampen har en lysstyrke på 800 lumens, hvilket betyder, at den giver et kraftigt lysudbytte. Den har også en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og gør det nemt at belyse større områder.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er RA værdien, som angiver farvegengivelsen. Denne lampe har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er tilstrækkeligt til at opfylde langt de flestes behov og sikrer en behagelig og behovsorienteret belysning i rummet.

Den Nordlux Turn Væglampe 13W LED er ikke kun en praktisk lyskilde, men også en moderne og stilfuld tilføjelse til indretningen. Den grå farve tilføjer et elegant touch til rummet, og det enkle og minimalistiske design passer godt ind i forskellige indretningsstile.

Med denne væglampe får du altså en energieffektiv belysningsløsning med en høj lyskvalitet og en jævn fordeling af lyset. Den er nem at installere og kan bruges i mange forskellige rum og miljøer. Gør dit hjem eller arbejdsplads mere indbydende med Nordlux Turn Væglampe 13W LED i grå.

Lyset
Kulør Varm hvid
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".