Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå

Nordlux Nordlux

11488-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå Udvid

  • Drejelig skærm (360°)
  • Indbygget parallelforbindelse
  • Dæmpbar via vægdæmper
  • Designet til brug både udendørs og på badeværelset

Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 800 lumen
Spredning 120 grader
RA 80
Dimensioner

Bredde

15 cm.

Længde 15 cm.
Dybde 8,3 cm.
Materiale Alu
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

13W

Andet info

IP Grad

IP54

Energimærke F (A-G)

Læs mere..

DKK 749,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Grå

Denne Nordlux Turn væglampe er et ideelt valg til at oplyse ethvert rum i dit hjem med stil og funktionalitet. Med dens grå farve passer den perfekt ind i moderne indretninger og tilføjer et elegant touch til rummet.

Data om produktet:

  • Effekt: 13W
  • Tilsluttes til: 230V forsyning
  • Lysstyrke: 800 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • RA værdi: 80-85

Væglampen leverer en imponerende lysstyrke på 800 lumens og har en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du kan nyde en god belysning i hele rummet uden at opleve skyggefulde områder.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 sikrer denne væglampe et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan derfor være sikker på, at belysningen i dit rum vil være tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov. Uanset om du bruger lampen til at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller til at skabe det perfekte arbejdslys på kontoret, vil den imødekomme dine forventninger til belysningens kvalitet.

Denne Nordlux Turn væglampe er også nem at installere, da den tilsluttes direkte til en almindelig 230V stikkontakt. Du behøver derfor ikke bekymre dig om ekstra installationer eller omkostninger.

Samlet set er denne Nordlux Turn væglampe et moderne og stilfuldt valg til enhver indretning. Med dens effektive LED-teknologi, høje lysstyrke og fremragende lyskvalitet vil den opfylde alle dine behov for belysning i rummet.

Lyset
Kulør Varm hvid
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".