Nordlux IP S16 Væglampe, Hvid

Nordlux Nordlux

9557-0

New product

Nordlux IP S16 Væglampe, Hvid Udvid

Den gode løsning på badeværelset kan være det sikre hit i andre rum. IP S16 er forberedt til badeværelset og kan derfor tåle fugt og stænk. Den lange skærm sender et sandt lyshav ned over det udvalgte fokusområde, hvad enten det er på badeværelset, over køkkenbordet eller for at sætte fokus på dit yndlingsmaleri i stuen – for hvorfor ikke bruge vådrumslampen i resten af huset? Med den medfølgende sammenkobling kan du oven i købet forlænge IP S16 i det uendelige, så er en seks meter lang væglampe dit ønske, er IP S16 løsningen. Design by Bønnelycke mdd.


Læs mere..

DKK 1.399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet:

Effekt: 7W

Tilsluttes til: 230V forsyning

Lysstyrke: 1100 lumens

Spredning: 120 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Den Nordlux IP S16 Væglampe i hvid er en stilfuld og funktionel lampe, der passer perfekt til både indendørs og udendørs brug. Lampen har en effekt på 7W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 1100 lumens og en spredning på 120 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får tilstrækkeligt med lys i hele rummet eller udendørsområdet, hvor lampen er placeret. Spredningen af lyset gør, at det også når ud i hjørner og andre sværtilgængelige områder.

En vigtig faktor at overveje ved valg af lamper er lyskvaliteten. Denne væglampe har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Den høje lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov og sikrer, at rummet eller udendørsområdet bliver oplyst på en behagelig måde.

Den Nordlux IP S16 Væglampe er en pålidelig og holdbar lampe, der er velegnet til både privat og kommerciel brug. Med dens stilrene design og hvide farve passer den godt ind i enhver indretning. Den kan bruges til at oplyse indgangspartier, terrasser, haveområder, gange og meget mere.

Samlet set er Nordlux IP S16 Væglampe en pålidelig og funktionel lampe med et flot design, der passer til en bred vifte af anvendelser. Den skaber en behagelig og jævn belysning med sin høje lysstyrke og spredning samt en naturlig lyskvalitet, der viser farverne ægte og flot.

Lyset
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".