V-Tac 50W LED projektør RGB
Med RF fjernbetjening, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED projektør RGB - Med RF fjernbetjening, udendørs v-tac Udvid

50W RGB LED projektør.

Lyskulør: 16 forskellige farver.

Aluminiumskabinet.

Med RF fjernbetjening.

Spænding: 230V.

Læs mere..

  • RGB
  • Ikke dæmpbar

DKK 244,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 50W LED projektør RGB, Med RF fjernbetjening, udendørs

Denne kraftfulde V-Tac 50W LED projektør er det ideelle valg til udendørs belysning. Projektøren er udstyret med RGB lys, hvilket betyder, at du kan skabe en række farveeffekter og stemninger ved hjælp af den medfølgende RF fjernbetjening. Med et tryk på en knap kan du skifte mellem forskellige farver og skabe et levende og dynamisk miljø omkring dit hjem eller virksomhed.

Denne projektør er designet til at give dig den nødvendige lystilstand, uanset om du ønsker at belyse en have, facader eller skilte. Med en effekt på 50W vil projektøren levere en kraftig og imponerende lysintensitet, der vil sikre, at dit udendørsområde er klart belyst.

Projektøren tilsluttes let til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Du behøver ikke bekymre dig om komplicerede ledningsinstallationer eller professionel hjælp - du kan nemt gøre det selv.

Med en spredning på 110 grader er denne projektør i stand til at give en bred og jævn fordeling af lys. Dette sikrer, at området, du ønsker at belyse, vil få en ensartet belysning uden mørke pletter eller skygger. Projektøren har også IP65-klassen, hvilket gør den velegnet til udendørs brug. Den kan tåle vandstænk og regn, så du kan trygt bruge den i alle vejrforhold.

Projektøren er udstyret med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at købe eller udskifte pærer. Dette gør projektøren praktisk og vedligeholdelsesfri, så du kan nyde en behagelig belysning uden besvær.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs
- V-Tac Spyd til LED projektør - Diameter 3,5 cm, Højde 15 cm


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Nej
Spredning 110 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 245 mm.
Bredde 192 mm.
Dybde 28 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC 220-240V
Energimærke G (A-G)
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.