V-Tac 20W LED projektør med sensor
SMD, Samsung LED chip

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED projektør med sensor - SMD, Samsung LED chip samsung Udvid

Robust bygget projektør med indbygget PIR sensor.

Projektøren passer perfekt til eksempelvis haven, indkørslen eller gårdspladsen.

Bag på projektøren sidder en indbygget samledåse, hvor ledning kobles til projektøren.

Sensoren kan indstilles til hvor længe lyset skal være tændt, fra 10 sekunder til 7 minutter.

Det er også muligt at indstille lysfølsomheden på sensoren, så den ikke er aktiv hele døgnet.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid
  • Sort

DKK 200,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 20W LED projektør med sensor er et kraftfuldt og energieffektivt lyskilde, der passer perfekt til udendørsbelysning. Med sin høje lysstyrke på 1510 lumens og en bred spredning på 100 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset og lyser effektivt op i større områder.

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten, og denne projektør skuffer ikke. Med en høj RA-værdi på 80-85 sikrer den en naturlig og ægte visning af alle farver. Uanset om det er til indendørs eller udendørs belysning, opfylder projektøren langt de flestes behov.

Projektøren er udstyret med en kraftig Samsung LED chip, der sikrer lang levetid og stabilitet. Der medfølger desuden en 5 års producentgaranti, så du kan være tryg ved din investering.

En vigtig funktion ved denne projektør er muligheden for at vælge mellem 2 forskellige kulører. Du kan vælge mellem varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid giver et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår naturlige og klare.

Med dimensionerne på 128 x 60 x 157 mm er denne projektør kompakt og nem at installere. Den er IP65 klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du behøver altså ikke bekymre dig om vejrforholdene.

Projektøren leveres med en integreret lyskilde, så du får alt hvad du behøver i én pakke. Så er det bare at sætte den til 230V forsyningen og nyde det kraftige og effektive lys, som denne projektør leverer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Product Information Document Fische
- Brugervejledning
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1510 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 60 mm.
Bredde 128 mm.
Dybde 157 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Product Information Document Fische Se dokumentet
Brugervejledning Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.