Spectrum 2W LED solcelle projektør
Indbygget batteri, med sensor, udendørs

Spectrum Spectrum

8758-0

New product

Spectrum 2W LED solcelle projektør - Indbygget batteri, med sensor, udendørs Spectrum Udvid

Solcelle projektør med indbygget batteri.

Flot design i alminuim, som gør den robust.

Projektøren kan med fordel bruges, når for eksempel haven eller indkørslen skal lyses op.

Indbygget PIR bevægelsessensor.


OBS: I vinterhalvåret er der ikke altid nok dagslys til opladning.


Læs mere..

DKK 151,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og praktisk solcelle projektør til udendørs brug

Denne Spectrum 2W LED solcelle projektør er et ideelt valg til udendørs belysning. Med dens indbyggede batteri og sensor kombinerer den effektivitet og praktisk anvendelse i én. Den er designet til at levere belysning med optimal lysstyrke og kvalitet.

Høj lysstyrke og bred spredning

Med en effekt på 2W og en lysstyrke på 200 lumens, er denne solcelle projektør i stand til at give tilstrækkelig belysning i udendørs områder. Den høje spredning på 110 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt og dækker et stort område. Uanset om det er en have, indkørsel eller terrasse, vil denne projektør opfylde dine behov for belysning.

Enestående lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 tilbyder denne solcelle projektør en enestående lyskvalitet. Lyset, der produceres, er naturligt og viser farverne på en flot og ægte måde. Du vil nyde godt af en behagelig belysning, der passer til de flestes behov i udendørs omgivelser.

Kompakt og vejrbestandig

Med dimensionerne 145 x 30 x 175 mm er denne solcelle projektør kompakt og let at installere. Den er også vejrbestandig og har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan modstå vandstænk og regn. Du kan være sikker på, at denne projektør vil fungere pålideligt og give belysning selv i dårlige vejrforhold.

Nem og praktisk løsning

Denne solcelle projektør er udstyret med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen enkel og nem. Du behøver ikke at bekymre dig om at finde og købe en ekstern lyskilde. Alt, hvad du skal gøre, er at placere projektøren på det ønskede sted, og den vil automatisk blive opladet ved hjælp af solenergi og tænde, når der det er mørkt eller bevægelse registreres.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 30 mm.
Bredde 145 mm.
Dybde 175 mm.
Materiale Glas+PC
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.