LED projektør 20W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12082-0

New product

LED projektør 20W RGB med fjernbetjening Udvid

20W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farver.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230v.

Læs mere..

DKK 128,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne LED projektør med en effekt på 20W er et fantastisk valg til forskellige belysningsbehov. Den kan nemt tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den bekvem at bruge. Projektøren har en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter.

En af de fantastiske funktioner ved denne LED projektør er, at den kan dæmpes. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og muliggør oprettelse af forskellige atmosfærer eller tilpasning til forskellige behov.

Projektørens dimensioner er 103,5 x 128 x 26,5 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i forskellige områder. Den kompakte størrelse gør det også nemt at transportere projektøren, hvis det er nødvendigt.

En anden stor fordel ved denne LED projektør er dens IP65 klassificering. Dette betyder, at den kan bruges udendørs og er beskyttet mod vandstænk og regn. Det gør projektøren ideel til belysning af udendørsområder såsom haver, terrasser, facader og meget mere.

Medfølgende er en praktisk fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre projektøren let og bekvemt. Du kan vælge mellem forskellige farver og justere lysstyrken efter behov med fjernbetjeningens mange funktioner.

LED projektøren 20W RGB med fjernbetjening er en pålidelig og alsidig løsning til belysningsbehov både indendørs og udendørs. Den smarte dæmpningsfunktion og muligheden for at styre projektøren via fjernbetjening gør den nem at tilpasse til enhver situation eller atmosfære. Høj kvalitet, holdbarhed og den minimale vedligeholdelse gør denne projektør til et af de bedste valg på markedet.

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 110 grader
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 128 mm.
Bredde 103,5 mm.
Dybde 26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.