V-Tac 100W LED projektør
160LM/W, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED projektør - 160LM/W, arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

100W LED projektør med hele 160LM/W.
Projektøren er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 427,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 100W LED projektør, 160LM/W, arbejdslampe, udendørs

Denne V-Tac 100W LED projektør er en kraftig og energieffektiv arbejdslampe, der er velegnet til udendørs brug. Med en effekt på 100W kan den levere en lysstyrke på hele 16000 lumens, hvilket gør den ideel til opgaver, der kræver masser af belysning.

Det unikke ved denne projektør er dens lyskulør. Den fås i neutral hvid (4000K), hvilket betyder, at den ikke har blå eller gule toner i lyset. Dette skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da belyste emner vil fremstå helt naturlige og med korrekte farver.

Projektøren har dimensionerne 243 x 254 x 40 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning. Desuden er den IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

En anden smart feature ved denne projektør er, at den har en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe og udskifte pærer - du får en fuldt funktionel enhed lige ud af æsken.

Uanset om du skal arbejde på byggepladsen, i haven eller andre udendørsområder, er V-Tac 100W LED projektøren det perfekte valg. Med dens kraftige lysstyrke, energieffektive teknologi og holdbare design kan du være sikker på at få optimal belysning til dit arbejde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 16000 lumens
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 254 mm.
Bredde 243 mm.
Dybde 40 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke C (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.