V-Tac 20W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

DKK 61,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 20W LED projektør, Arbejdslampe, udendørs

Denne V-Tac 20W LED projektør er perfekt til udendørs brug som arbejdslampe. Den er designet til at give et kraftfuldt og jævnt lys til alle slags opgaver. Med en effekt på 20W kan den opfylde dine belysningsbehov uden at bruge meget energi.

Tilslutningen til 230V forsyning gør det nemt at installere og bruge lampen uden besvær. Den er ideel til både professionelt og privat brug.

Lysstyrken på 1650 lumens sikrer en god synlighed og lysfordeling. Projektøren har en bred spredning på 110 grader, så du kan oplyse et stort område med kun én lampe. Du behøver derfor ikke bekymre dig om mørke pletter eller områder, der ikke er godt oplyst.

V-Tac 20W LED projektøren fås i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper dig med at slappe af og nyde det varme lys. Det er perfekt til en hyggelig aften på terrassen eller i haven.

Den neutral hvide kulør er specielt designet til at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, og belyste emner fremstår helt naturlige. Dette gør det nemmere at se og arbejde med detaljer og farver.

Projektøren har dimensionerne 105 x 120 x 27 mm, så den er kompakt og nem at placere. Den har også en høj beskyttelsesklasse på IP65, hvilket betyder, at den tåler vandstænk og regn. Du kan derfor roligt bruge den udendørs uden bekymring.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at købe og udskifte pærer. Projektøren leveres komplet og klar til brug, så du kan få glæde af det kraftfulde og jævne lys med det samme.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1650 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 120 mm.
Bredde 105 mm.
Dybde 27 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.