V-Tac 100W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

100W LED projektør.
Projektøren har en spredning på 110 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Nyeste teknologi - super tyndt.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

DKK 214,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar LED projektør til udendørs brug

Denne V-Tac 100W LED projektør er en ideel løsning til belysning af udendørs områder såsom haver, parkeringspladser og bygninger. Med en effekt på 100W er denne projektør i stand til at levere en imponerende lysstyrke på 8700 lumens. Dette resulterer i et kraftigt og klart lys, der sikrer en optimal belysning af området.

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen problemfri og enkel. Dimensionerne på projektøren er 222 x 270 x 27 mm, hvilket giver den en kompakt og diskret udseende.

En af de unikke egenskaber ved denne LED projektør er den høje spredning på 110 grader. Dette garanterer en jævn fordeling af lyset, hvilket er vigtigt for at opnå optimal belysning af et område.

Valg mellem varm og neutral kulør

Denne LED projektør leveres med muligheden for at vælge mellem to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør er ideel til arbejdsmiljøer, da lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Holdbar og vejrbestandig

Denne LED projektør er designet til at kunne modstå selv de mest krævende vejrforhold. Takket være dens IP65 klassificering er den beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør projektøren ideel til udendørs brug, da den kan klare sig i selv de mest udsatte områder.

Med en integreret lyskilde er denne LED projektør enkel og nem at installere. Du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat lyskilde eller at skulle udskifte den, da den allerede er indbygget i projektøren.

Sammensætningen af effektivitet, holdbarhed og fleksibilitet i dette produkt gør det til et ideelt valg til udendørs belysning af forskellige områder. Skab den perfekte atmosfære eller et effektivt arbejdsmiljø med denne V-Tac 100W LED projektør.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 8700 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Dimensioner
Højde 270 mm.
Bredde 222 mm.
Dybde 27 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.