V-Tac have spyd
GU10, IP44, Sort, uden lyskilde

V-Tac V-Tac

2969-0

New product

V-Tac have spyd - GU10, IP44, Sort, uden lyskilde v-tac Udvid

Ideel til belysning af planter og haver.
Lavet i aluminium og er IP44 godkendt. Tåler fugt og vandstænk på fronten.
Let at samle, bare placer staven i jorden og tilslut den til 230V ved hjælp af kabler.

GU10 pære er ikke inkluderet.

Læs mere..

DKK 153,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Det sorte V-Tac have spyd uden lyskilde er et fremragende valg til udendørs belysning. Produktet er designet med fokus på både stil og funktionalitet og vil med sikkerhed forbedre udseendet på din have, terrasse, indkørsel eller gangsti. Med den rette lyskilde vil du nemt kunne skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i din udendørsrum.


Data om produktet:

  • Dimensioner: 335 x 95 x 95 mm
  • IP44: Produktet er certificeret med en IP44-rating, hvilket betyder at det kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Det gør det velegnet til brug udendørs.
  • Lyskvalitet: Det V-Tac have spyd leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne høje værdi sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme langt de flestes behov.

Udover de nøgleoplysninger, der er nævnt ovenfor, skal det bemærkes, at dette have spyd leveres uden en lyskilde. Dette giver dig frihed til at vælge den type lyskilde, der passer bedst til dine præferencer og behov. Med denne fleksibilitet kan du vælge mellem forskellige lysfarver og lysstyrker.

Det sorte design giver en moderne og elegant æstetik, der gør dette have spyd til det perfekte supplement til enhver udendørsindretning. Med dets slanke dimensioner og minimalistiske design vil det let kunne integreres i enhver havestil uden at tage fokus væk fra de omkringliggende omgivelser.

Monteringen er nem og enkel. Det sorte have spyd er lavet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug. Den er også let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den til et praktisk valg til udendørs belysning.

Giv din have eller udendørsområde et skær af elegance og lys med det sorte V-Tac have spyd uden lyskilde. Uanset om du vil belyse stier, planter eller haveområder, vil dette have spyd tilføje et smukt og funktionelt element til din udendørsindretning.


Populære tilkøb:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund T-samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
RA >= 80
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 95 mm.
Bredde 335 mm.
Dybde 95 mm.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.