V-Tac have spyd
GU10, IP44, Sort, uden lyskilde

V-Tac V-Tac

2969-0

New product

V-Tac have spyd - GU10, IP44, Sort, uden lyskilde v-tac Udvid

Ideel til belysning af planter og haver.
Lavet i aluminium og er IP44 godkendt. Tåler fugt og vandstænk på fronten.
Let at samle, bare placer staven i jorden og tilslut den til 230V ved hjælp af kabler.

GU10 pære er ikke inkluderet.

Læs mere..

DKK 153,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Det V-Tac have spyd er et praktisk og stilfuldt udendørs belysningsprodukt, der er designet til at give smukt lys i din have eller udendørsområde. Dette specifikke spyd leveres uden en lyskilde, så du kan vælge den GU10-lyskilde, der bedst passer til dine behov.

Med højeste lyskvalitet ved en RA-værdi på 80-85 sikres din have en naturlig belysning, der viser alle farver i deres mest ægte og flotte form. Dette sikrer, at planter, blomster og andet naturligt elementer ser fantastiske ud og lever op til deres fulde skønhedspotentiale. Denne lyskvalitet er egnet til langt de flestes behov, og du kan være sikker på at få en behagelig og smuk belysning i din have.

Dimensionerne på spydet er 335 x 95 x 95 mm, hvilket giver dig mulighed for at placere det diskret i din have uden at det skaber et overvældende indtryk. Du kan placere det langs en sti, i blomsterbedet eller ved indgangspartiet for at skabe en smuk og indbydende atmosfære.

Det V-Tac have spyd er certificeret med IP44, hvilket betyder, at det er i stand til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette giver dig tryghed og sikkerhed for, at spydet kan modstå de udfordringer, der kan opstå ved udendørs brug i selv de mest ugunstige vejrforhold.

Samlet set er V-Tac have spyd et pålideligt og holdbart produkt, der giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysning i din have. Med dets høje lyskvalitet, stilfulde design og tålelige konstruktion kan du være sikker på at få en lysoplevelse, der opfylder alle dine behov og forventninger.


Populære tilkøb:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund T-samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
RA >= 80
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 95 mm.
Bredde 335 mm.
Dybde 95 mm.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.