LED projektør 10w
svarer til 90w halogen, Aigostar

Aigostar Aigostar

9006-0

New product

LED projektør 10w - svarer til 90w halogen, Aigostar Udvid

Projektøren leveres med en lysstyrke på 900 lumen, og en spredning på 120 grader. Dæmpning af denne projektør er IKKE muligt, den er samtidigt A+ mærket med et forbrug på 10 watt. Kuløren på lyset er 4000K se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

IP65 - Tåler fugtig luft og vandstænk.
Med integreret LED lyskilde.

 


Læs mere..

DKK 69,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED projektør 10w, svarer til 90w halogen, Aigostar

Denne LED projektør fra Aigostar er en effektiv og energibesparende løsning til belysning. Med en effekt på 10W svarer den til en 90W halogenpære, hvilket betyder at du kan opnå den samme lysstyrke og belysningseffekt som med en traditionel halogenpære, men med et markant lavere energiforbrug.

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du kan bruge den i mange forskellige rum og områder. Den har en lysstyrke på 900 lumens, hvilket giver et klart og kraftigt lys, der er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

En af projektørens store fordele er dens høje spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en bred lysspredning, der dækker et større område, hvilket gør den ideel til oplysning af større rum eller udendørsarealer.

Projektøren kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at købe en separat pære. Dette gør installationen hurtig og nem, da du kun skal tilslutte projektøren til strømforsyningen.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 900 lumens
Spredning 120 grader
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.