V-Tac 40W LED nedhængt loftarmatur
120cm, 230V, inkl. lyskilde, 1-10V dæmpbar, UGR 19

V-Tac V-Tac

New product

Rigtig flot og stilfuldt nedhængt loftarmatur i sort aluminium med indbygget LED.

Blænder ikke, da lampen har UGR<19.

Perfekt til kontor og andre stedet der ønskes et moderne udtryk, med gode lysforhold.

Lampen kan dæmpes via 1-10V signal, og det er muligt at forbinde flere i forlængelse.

Flere detaljer

  • Varm
  • 0-10V dæmpbar
  • Sort

DKK 1.115,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette V-Tac 40W LED nedhængte loftarmatur er ideelt til brug i forskellige rum såsom kontorer, butikker og offentlige områder. Med en effekt på 40W og tilslutning til 230V forsyning er dette armatur en energieffektiv og driftssikker løsning.

Armaturets lysstyrke er på 3275 lumens, hvilket sikrer en kraftig belysning. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, så der ikke er nogen områder med mørke skygger. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig og funktionel belysning.

Det V-Tac 40W LED nedhængte loftarmatur er desuden 0/1-10V dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette kan være praktisk i forskellige miljøer, hvor der er behov for forskellige lysniveauer, f.eks. i kontorer eller mødelokaler.

Armaturet er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket sikrer en høj kvalitet og pålidelighed. Med en producentgaranti på 5 år er du også sikret et produkt, der er lavet til at holde i lang tid.

En af fordelene ved LED-teknologi er den lange levetid. Dette V-Tac armatur har en forventet levetid på op til 30.000 timer, hvilket betyder at det kan bruges i mange år uden at skulle udskiftes. Med minimalt fald i lysstyrke i løbet af levetiden kan du være sikker på at opnå en konstant og pålidelig belysning.

Armaturet er tilgængeligt i en varm hvid kulør. Dette lys har en behagelig og afstressende atmosfære, som kan være med til at skabe en hyggelig stemning i rummet. Det er også velegnet til områder, hvor der er behov for en blød og behagelig belysning, såsom i restauranter eller boliger.

Med dimensionerne 1200 x 65 x 50 mm er dette armatur kompakt og passer godt ind i forskellige typer loft. Det har desuden en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at købe en separat lyskilde.
 

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarJa, 1-10V
Lysstyrke3275 lumens
Spredning120 grader
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde65 mm.
Bredde1200 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:200-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.