V-Tac 40W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 40W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer 40W solcellepanel og fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på projektør: 353x304x90 mm

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 1.375,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Effektiv og miljøvenlig belysning med V-Tac 200W LED Solcelle projektør

Denne V-Tac LED Solcelle projektør er det perfekte valg, når det kommer til at oplyse store udendørs områder på en miljøvenlig og energieffektiv måde. Med en effekt på 40W og en lysstyrke på 3100 lumens kan projektøren levere en kraftig belysning til enhver opgave.

En af de store fordele ved denne projektør er dens høje spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et stort område. Dette er særdeles nyttigt, når man ønsker at oplyse store udendørs områder som for eksempel parkeringspladser, gårdspladser eller sportsbaner.

En vigtig faktor for enhver belysningsløsning er lyskvaliteten. Denne V-Tac LED projektør opnår en høj RA værdi på 80-85, hvilket betyder at lyset er i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør projektøren egnet til brug i de fleste situationer, hvor en god belysning er nødvendig.

Natural hvid lyskulør

V-Tac 200W LED Solcelle projektøren leveres i en neutral hvid lyskulør på 4000K. Dette betyder, at lyset er uden blå eller gule toner, hvilket resulterer i et naturligt og behageligt lys. Det gør projektøren ideel til brug i arbejdsmiljøer, hvor man har brug for et effektivt og behageligt lys uden at forstyrre farverne på de belyste emner.

Holdbar konstruktion og vandtæthed

Denne V-Tac LED Solcelle projektør er designet med holdbarhed og kvalitet for øje. Med dimensioner på 353 x 304 mm er projektøren kompakt og nem at montere på forskellige udendørs overflader. Projektøren har også en IP65 beskyttelsesklasse, hvilket betyder at den kan modstå vandstænk og regn, og derfor kan bruges udendørs uden at blive beskadiget.

Med en integreret lyskilde er denne V-Tac projektør nem at installere og kræver ikke yderligere tilkøb af pærer eller lamper. Alt hvad du behøver er inkluderet i pakken for at komme i gang med at nyde det kraftige og energieffektive lys, som denne projektør leverer.

Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og miljøvenlig belysningsløsning til dine udendørs områder, er V-Tac 200W LED Solcelle projektøren et fremragende valg. Med dens kraftige belysning, høje RA værdi og holdbare konstruktion, vil den være et værdifuldt og pålideligt redskab i ethvert udendørs belysningsprojekt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 3100 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 304 mm.
Bredde 353 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.