V-Tac 3W Solcelle væglampe LED
Sort, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3W Solcelle væglampe LED - Sort, sensor, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 3W LED Solcelle væglampe er den perfekte løsning til udendørs belysning. Den har en flot sort finish og er udstyret med en sensor med en radius på 6 meter, som sikrer at lampen tænder automatisk, når der er bevægelse i nærheden. Lampen har også to forskellige lysvarianter. Med dens IP65-klassificering er den vandtæt og velegnet til udendørs brug i al slags vejr. Den bedste del er, at den er solcelledrevet, så den er energieffektiv og miljøvenlig. Efter blot 5 timers opladning kan lampen oplyse i minimum 50 timer. Gør din udendørsbelysning smartere og mere energieffektiv med V-Tac 3W LED Solcelle væglampe.

  • IP65-klassificering sikrer, at lampen er vandtæt og velegnet til udendørs brug i al slags vejr.
  • Sensor med 6 meteres radius tænder lampen automatisk ved bevægelse.
  • 2 forskellige lysvarianter 
  • Solcelledrevet, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig.
  • Kan oplyse i minimum 50 timer på blot 5 timers opladning.

Læs mere..

  • 2-i-1

DKK 177,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 3W LED Solcelle væglampe er ideel til at belyse udendørsområder som din have, terrasse eller indkørsel. Lampen er designet med en elegant sort finish, der passer godt til enhver udendørs indretning.

Med en effekt på 3W og en lysstyrke på 350 lumens, giver denne lampe et behageligt og funktionelt lys. Den er tilgængelig i to farvetemperaturer: 3000K og 4000K. Du kan derfor vælge det lys, der passer bedst til den ønskede atmosfære og stemning.

Væglampens dimensioner er 137.6 x 90.4 x 35.4 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere på væggen. Med dens IP65-klassificering er lampen sikret mod vandstænk og regn, så den kan bruges udendørs uden bekymring for beskadigelse.

En af fordelene ved denne solcelle væglampe er dens integrerede lyskilde. Dette betyder, at der ikke kræves yderligere pærer eller lyskilder for at bruge lampen. Du kan blot montere den på væggen og nyde den kraftige belysning denne lampe tilbyder.

Uanset om du har brug for ekstra belysning ved indgangen til din ejendom, eller en funktionel lyskilde til udendørsområder, så vil denne V-Tac 3W LED Solcelle væglampe være et pålideligt valg. Den kombinerer holdbarhed og effektivitet med et stilfuldt design, der vil passe ind i ethvert udendørs miljø.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 350 lumens
Dimensioner
Højde 90.4 mm.
Bredde 137.6 mm.
Dybde 35.4 mm.
Materiale ABS+PC
Effekt & spænding
Forbrug 3W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.