V-Tac 1W Solcelle væglampe LED
Sort, rund, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 1W Solcelle væglampe LED - Sort, rund, IP54 v-tac Udvid

Denne væglampe i sort er den perfekte løsning til udendørs belysning. Med dens IP54 kvalificering er den beskyttet mod støv og vandstænk, hvilket gør den velegnet til at lyse op i haven eller på terrassen. Denne væglampe har en unik solcelleteknologi, der giver op til 6-8 timers lys på en enkelt opladning. Den runde form og det elegante design gør den til et stilfuldt tilbehør til enhver udendørs indretning. 

  • IP54 kvalificeret - beskyttet mod støv og vandstænk
  • Op til 6-8 timers lys på en enkelt opladning
  • Elegant rundt design i sort
  • Ideel til udendørs belysning i haven, på terrassen osv.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 236,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Lysstyrke: 70 lumens

Garanti: 3 års producentgaranti

Kulør på lyset: Varm hvid (3000K)

IP-niveau: IP54

Egenskaber:

Denne V-Tac 1W LED Solcelle væglampe er perfekt til udendørs belysning af din have, indkørsel, terrasse eller gangsti. Lampen har en rund form og er udført i en stilfuld sort farve. Med en lysstyrke på 70 lumens vil denne væglampe sørge for tilstrækkelig belysning i området.

Med en varm hvid kulør på 3000K skaber lampen en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne.

Denne væglampe er IP54-klassificeret, hvilket betyder at den er velegnet til udendørs brug, da den kan modstå fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til at installere rundt omkring i din have eller indkørsel.

Lampen har en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at købe og installere en separat pære. Dette giver en nem og bekvem installation og brug af produktet.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og vil holde i lang tid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 70 lumens
Dimensioner
Materiale Aluminium+PC
Effekt & spænding
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.