Aquatica 15W
kold hvid, 230V, 150°, IP44, 596x46x63, hvid firkantede ender, afbryder

Spectrum Spectrum

New product

Aquatica 15W - kold hvid, 230V, 150°, IP44, 596x46x63, hvid firkantede ender, afbryder Spectrum Udvid

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 159,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Aquatica 15W

LED Lysstofrør til Badeværelset

Effektivt og energibesparende lys

Med Aquatica 15W LED lysstofrøret får du et energieffektivt lys til dit badeværelse. Med en effekt på 15W og en lysstyrke på 1600 lumens, får du et klart og kraftigt lys, der er ideelt til morgenrutinen eller afslappende bade.

Tilslutning og dimensioner

LED lysstofrøret tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det ideelt til almindelig brug i hjemmet. Med dimensionerne 596 x 46 x 63 mm passer det perfekt ind i de fleste badeværelser uden at fylde for meget.

Rumudfyldende lys

Med en spredning på 150 grader sikrer Aquatica 15W LED lysstofrøret en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning, der er ideel til alle aktiviteter på badeværelset.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 garanterer Aquatica 15W LED lysstofrøret en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette gør det til et ideelt valg for de fleste badeværelser, hvor godt lys er vigtigt.

Vandafvisende og holdbart design

Den IP44 klassificering gør LED lysstofrøret tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør det ideelt til badeværelser, hvor luftfugtigheden kan være høj. Det hvide firkantede design med afbryder giver et stilfuldt udseende, der passer godt til moderne indretninger.

Kold hvid lyskvalitet

Med en kold hvid kulør giver Aquatica 15W LED lysstofrøret et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Dette gør det til et ideelt valg til specielle områder som malerkabiner, akvarier eller dekoration, hvor dette koldere lys er ønsket.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Højde 46 mm.
Bredde 596 mm.
Dybde 63 mm.
Materiale PC
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.