LED 8.5W E27
24V AC/DC, Varm hvid, Spectrum

Spectrum Spectrum

New product

LED 8.5W E27 - 24V AC/DC, Varm hvid, Spectrum Spectrum Udvid
  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 29,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produkt beskrivelse:

LED 8.5W E27, 24V AC/DC, Varm hvid, Spectrum er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der passer perfekt til både private hjem og kommercielle miljøer. Med et effektforbrug på 8.5W og en E27 stor fatning, er denne LED-pære let at installere og bruge.

Specifikationer:

- Tilsluttes til 24V forsyning
- Lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 230 grader
- Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85
- Tilgængelig i farven Varm hvid

Lyskvalitet og effektivitet:

Med en høj spredning på 230 grader, sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at oplyse større områder. Den høje RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises naturligt og ægte, hvilket er vigtigt for både hjemmet og professionelle arbejdsområder.

Kulør på lyset:

Den varme hvide kulør skaber en beroligende atmosfære, der er perfekt til afslapning og hygge. Det varme lys bidrager til at skabe en behagelig stemning, der gør rummet mere indbydende og imødekommende.

Med LED 8.5W E27, 24V AC/DC, Varm hvid, Spectrum får du ikke kun en pålidelig og energieffektiv lyskilde, men også en æstetisk tiltalende belysning, der passer til ethvert rum. Uanset om det er køkkenet, stuen eller kontoret, vil denne LED-pære skabe den rette atmosfære med sit varme og behagelige lys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 850 lumens
Spredning 230 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 24V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.