System Shift Smart-Grid L
skinne lys 404mm, 22W, 35°, hvid, CCT/dæmp.

Spectrum Spectrum

21736-0

New product

System Shift Smart-Grid L - skinne lys 404mm, 22W, 35°, hvid, CCT/dæmp. Spectrum Udvid

DKK 678,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


System Shift Smart-Grid L - Skinne Lys

System Shift Smart-Grid L - Skinne Lys

Effektiv og miljøvenlig belysning

System Shift Smart-Grid L skinne lyset er en smart og effektiv belysningsløsning med en effekt på 22W. Med mulighed for tilslutning til en 48V strømkilde, er det en energieffektiv løsning til både private hjem og erhvervsmæssige lokaler.

Lysstyrke og kvalitet

Med en lysstyrke på 1200 lumens og et fokuseret lys på 40 grader, kan du med System Shift Smart-Grid L være sikker på at få en kontrolleret og behagelig belysning. Lyset har en RA værdi på 90-95 hvilket sikrer en ekstra høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en levende og naturlig måde, hvilket er ideelt til selv de mest krævende situationer.

Lang levetid og garanti

Med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på produktets kvalitet og holdbarhed. Ved brug af LED af højeste kvalitet garanteres en lang og sikker drift på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner og tekniske specifikationer

System Shift Smart-Grid L måler 440 x 23 x 42 mm og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtig over for vand. Lyset har en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og enkelt at installere.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 40 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 50.000 timer
UGR 19
Dimensioner
Højde 23 mm.
Bredde 440 mm.
Dybde 42 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 22W
Spænding 48V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.