LED T30 E27 2W
230V, kultråd, varm hvid, RetroShine, Spectrum

Spectrum Spectrum

6434-0

New product

DKK 33,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse:

Dette LED T30 pære er designet med et stilfuldt og tidløst look, der bringer en vintage og retro fornemmelse til enhver belysningsindretning. Med en effekt på 2W og en stor E27 fatning, er denne pære nem at tilslutte til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 240 lumens og en imponerende spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Dette gør den ideel til brug i mange forskellige rum, fra stuer til restauranter og butikker.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne ægte og naturligt. Dette er vigtigt for at skabe den rette stemning og atmosfære i ethvert rum. Kombinationen af varmt hvidt lys og kultråd design giver en hyggelig og indbydende belysning.

Med dimensioner på 186 x 30 mm, passer denne pære perfekt til de fleste lamper og armaturer. Den er velegnet til både dekorativ belysning og funktionel belysning, afhængigt af rummets behov og indretning.

Med denne LED T30 pære fra RetroShine Spectrum får du ikke kun en energieffektiv og holdbar lyskilde, men også et smukt og stilfuldt design, der fuldender enhver indretning med et touch af klassisk elegance.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 240 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 186 mm.
Dybde 30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.