LEDlife batteri skabsbelysning
30cm, Sølv, PIR sensor, CCT justerbar, genopladelig

LEDlife LEDlife

4768-0

New product

LEDlife batteri skabsbelysning - 30cm, Sølv, PIR sensor, CCT justerbar, genopladelig ledlife Udvid

Genopladeligt skabsbelysning fra LEDlife.

Med indbygget PIR sensor, tændes lyset kun når det er nødvendigt.

Lades op via USB (5V DC).

Inkl. 1 meter ladekabel.

Læs mere..

DKK 252,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

LEDlife batteri skabsbelysning er en praktisk og stilfuld løsning til at oplyse dine skabe, skuffer eller andre mørke områder. Med sin sølvfarve og slanke design passer den ind i enhver indretning.

Denne skabsbelysning er udstyret med en PIR-sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk. Det betyder, at du ikke behøver at tænde eller slukke for lyset manuelt, hvilket gør den ideel til brug i skabe eller skuffer, hvor du ofte har brug for lys, men ikke altid har hænderne fri. PIR-sensoren giver også en længere batterilevetid, da lyset kun er tændt, når der er bevægelse i nærheden.

Denne batteri skabsbelysning har også CCT-justering, hvilket giver dig mulighed for at justere lysets farvetemperatur. Du kan vælge mellem varmt hvidt lys (3000K) til en hyggelig og afslappende atmosfære eller koldt hvidt lys (6000K) til et skarpere og mere energisk lys. Du kan dermed tilpasse lyset efter dine præferencer og behov.

LEDlife batteri skabsbelysning har en effekt på 1.2W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 5V USB-forsyning, hvilket giver dig fleksibilitet i forhold til strømkilder.

Med en RA-værdi på 80-85 giver denne skabsbelysning en høj lyskvalitet, der sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lyset til at finde ting i dine skabe eller til at udføre præcisionsarbejde, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde dine behov.

Batteri skabsbelysningen har en dimension på 300 x 9 x 40 mm, hvilket gør den let at installere i de fleste skabe eller skuffer.

Vær opmærksom på, at denne skabsbelysning er IP21-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor ikke at bruge den i vådrum eller udendørs områder.

Med dens integrerede lyskilde behøver du ikke at bekymre dig om at købe ekstra pærer eller lysrør. Lyset er allerede indbygget, så det er klar til brug.

Opgrader dine skabe eller skuffer med LEDlife batteri skabsbelysning, og nyd godt af praktisk og justerbart lys, der gør det nemmere at finde det, du har brug for.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 9 mm.
Bredde 300 mm.
Dybde 40 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.2W
Spænding 5V USB


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.