Trappe RGB LED stripsæt
2x5 meter, 16W, 24V, IP30, med sensor

LEDlife LEDlife

12235-0

New product

Trappe RGB LED stripsæt - 2x5 meter, 16W, 24V, IP30, med sensor Udvid

Komplet løsning, som giver et farverigt og flot lys langs din trappe.


Designet til at give lys med løbeeffekt så lyset tændes/slukkes langs trappen.


Dette intelligente styringscenter giver dig fuld kontrol over din trappebelysning. Tilpas belysningsmønstre og lysstyrke med lethed med den medfølgende sensor. 


Dagslys sensoren sørger for, at din belysning kun tændes, når det er nødvendigt. Det tilpasser automatisk lysstyrken baseret på det naturlige lys i rummet, hvilket sparer energi og sikrer den rigtige belysningsniveau.

De 2 PIR sensorer sættes i hver deres ende af trappen, så lyset tænder når du er enten på vej op eller ned af trappen.Kan klippes for hver 88mm


Sættet indeholder:

 - 1x Controller
 - 2x1m PIR sensor
 - 1x5m forlængerkabel
 - 1x dagslyssensor 
 - 2x5m RGB strip
 - 1x strømforsyning

Læs mere..

DKK 1.189,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Trappe RGB LED stripsæt, 2x5 meter, 12W, 24V, IP20, med sensor

Dette RGB LED stripsæt er perfekt til at skabe en smuk og stemningsfuld belysning på trapper eller andre områder i dit hjem. Hvert sæt indeholder to 5 meter lange LED strips, som giver dig mulighed for at dække en betydelig længde af din trappe eller et andet område.

Det vigtigste at bemærke om dette produkt er dets effektivitet og lysstyrke. Den fedede tekst i beskrivelsen er vigtige data om produktet.

Produktdata:

  • Effekt: 16W/meter LED Strip
  • Forsyning: Tilsluttes til 24V forsyning
  • Spredning: 120 grader
  • Dæmpbar: Ja
  • Dimensioner: 10 x 500 mm
  • IP-klassificering: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Denne LED strip har en høj lysstyrke på 16W per meter, hvilket bidrager til den fantastiske belysningseffekt. Lyset er jævnt fordelt takket være den brede spredning på 120 grader. Dette betyder, at det bliver lettere at opnå en ensartet lysfordeling på trappen eller i det ønskede område.

Derudover kan denne LED strip dæmpes efter behov. Dette giver dig fuld kontrol over lysintensiteten og skaber mulighed for at skabe den ønskede stemning. Ved at tilslutte LED strip til din 24V forsyning kan du nemt betjene lysdæmperen og justere belysningen efter dit behov.

Det er vigtigt at bemærke, at dette stripsæt har en IP20-klassificering. Dette betyder desværre, at produktet ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor skal det kun installeres til indendørs brug i tørre omgivelser. Det er også en god idé at placere det et sikkert sted, hvor det ikke udsættes for hård håndtering eller andre potentielle skader.

Med dette LED stripsæt får du ikke kun en smuk og stemningsfuld belysning på din trappe, men også mulighed for at tilpasse lysfarven efter behov. Den medfølgende sensor sikrer, at du nemt kan skifte mellem forskellige farver og indstillinger, så du altid kan finde den rette belysning til enhver lejlighed.

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 10 mm.
Dybde 500 mm.
Materiale PC plastik
Effekt & spænding
Forbrug 16W
Spænding 24V


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.