KILE LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 4,5W, Nielsen Light
sort

Nielsen Light

10080-0

New product

KILE LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 4,5W, Nielsen Light - sort Udvid

KILE Væglampe fra Nielsen Light.

 

Ledningen er 1,5 m lang.

 


Læs mere..

DKK 469,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


KILE LED Væglampe med USB og Touch dæmp , 4,5W, Nielsen Light, sort

Denne KILE LED væglampe fra Nielsen Light er et praktisk og stilfuldt valg til ethvert rum. Med dens unikke design og funktionalitet kan den tilføje et elegant touch til dit hjem eller kontor.

En af de vigtigste funktioner ved denne væglampe er dens USB-port, som giver dig mulighed for at oplade dine elektroniske enheder direkte fra lampen. Dette er især nyttigt, hvis du har brug for at oplade din telefon eller tablet i nærheden af sengen eller skrivebordet.

Denne væglampe har også en touch-dæmpningsfunktion, der giver dig mulighed for nemt at justere lysstyrken efter behov. Om det er behageligt læselys eller en mere dæmpet stemning, kan du nemt tilpasse belysningen med et enkelt tryk på lampen.

Med en effekt på 4,5 watt og en lysstyrke på 806 lumens er denne væglampe både energieffektiv og kraftfuld. Den kan give tilstrækkeligt lys til at oplyse rummet uden at være blændende.

Lyskvaliteten på denne væglampe er også bemærkelsesværdig med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger væglampen til at læse eller arbejde, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Denne KILE LED væglampe tilsluttes til en 230V forsyning og har en elegant sort overflade. Den passer godt til enhver indretningsstil og kan let kombineres med andre belysningsenheder.

Med dens praktiske USB-port, touch-dæmpning og enkelhed i designet er denne KILE LED væglampe med USB og Touch dæmp et ideelt valg til at opdatere dit rum med både funktionalitet og stil.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V