Zigbee Lysdæmper Til Ledning
Sort

Light Solutions

21946-0

New product

Zigbee Lysdæmper Til Ledning - Sort Udvid

Denne smarte lysdæmper er den perfekte løsning, hvis du gerne vil kunne styre dine normale dæmpbare LED pærer via Philips Hue systemet. Med denne lysdæmper kan du nemt gøre dine eksisterende LED pærer kompatible med Philips Hue, så du kan styre dem sammen med dine andre Hue produkter.

Lysdæmperen kan håndtere op til 50W LED lys (svarende til 100W halogen), hvilket giver dig mulighed for at skabe den rette stemning i rummet, uanset hvilke pærer du har sat i dine lamper. Den kan tilsluttes direkte til Philips Hue systemet og findes som en pære i appen, hvilket gør det nemt at integrere den i dit eksisterende setup. Dette betyder, at du kan styre dine normale LED pærer lige så nemt som dine andre Hue produkter.

Lysdæmperen kan monteres direkte på ledningen af en lampe, og den kan styres enten via Zigbee gennem f.eks. Philips Hue, eller direkte via drejeknappen på selve enheden. Den diskrete størrelse gør det nemt at placere den hvor som helst, uden at den skæmmer det æstetiske udtryk.

Ved afbrydelse af strømmen husker lysdæmperen den sidst valgte indstilling, så den starter op på samme niveau, når strømmen tændes igen. Dette gør det nemt at have den indstillet præcis som du ønsker det, uden at skulle justere den hver gang den tændes.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at da dette produkt er en 3. parts løsning til Philips Hue, kan det ikke garanteres at det vil understøtte fremtidige opdateringer fra Philips Hue. Derudover skal det nævnes at dette produkt ikke understøtter Apple Homekit.

Alt i alt er denne lysdæmper en smart og enkel løsning, der gør det muligt at integrere dine normale LED pærer i dit Philips Hue system. Med muligheden for at styre op til 50W LED lys, huske indstillinger ved strømafbrydelse og den diskrete størrelse, er denne lysdæmper en genial tilføjelse til dit smarthome.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.