V-Tac 7,2W/m stænktæt LED strip
5m, 120 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7,2W/m stænktæt LED strip - 5m, 120 LED pr. meter v-tac Udvid

Pris for 5 meter.
LED strip i super kvalitet.
Lyset er varmt hvid med den helt rigtige farvetone.
IP65.
600 lumens pr. meter.  
Bredde: 10 mm. 
Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.  

Husk at tilkøbe 12V transformer
LED-strippen kan dæmpes.  

Ved længere stykker sker der et fald i forbruget så det reelle forbrug pr. meter er:
Ved 10 cm strip: 10w /meter
Ved 1 meter strip: 7w / meter
Ved 5 meter strip: 4w / meter

Vi anbefaler max 10 meter i serie på 12V.

Læs mere..

  • Varm

DKK 182,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

7,20W/meter LED Strip. Denne V-Tac LED strip har en effekt på 7,20 watt pr. meter, hvilket gør den energieffektiv og økonomisk.

Tilsluttes til 12V forsyning. LED stripen skal tilsluttes en 12 volt strømforsyning for at fungere korrekt.

Lysstyrke på 600 lumens/meter og en høj spredning på 120 grader, sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig bredt og skaber en behagelig stemning i rummet.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED strip sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Kan dæmpes. LED stripen kan dæmpes, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den rette stemning i rummet.

Kulør på lyset

Denne LED strip er tilgængelig i kuløren varm hvid (3000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner: 10 mm.

Med dimensionerne på 10 mm, er denne LED strip en kompakt løsning, der kan integreres i forskellige indretninger og rum.

IP65 - Kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn. Denne LED strip er stænktæt og kan bruges udendørs uden at tage skade af vandstænk og regn. Dette gør den egnet til både indendørs og udendørs anvendelse.


Dokumenter og certificater:
- Product Information Document Fische
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7,20W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Product Information Document Fische Se dokumentet
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.