T5 LED lysstofrør

T5 LED lysstofrør

20 varer
Her hos LEDproff finder du et stort udvalg af T5 LED lysstofrør i forskellige længder, farvetemperaturer og lysstyrker. Navet T5 fortæller om lysrørets størrelse og kommer helt simpelt af, at lysrørene er 5/8 af en tomme i diameter.
LED lysstofrør kan anvendes mange forskellige steder i hjemmet eller på arbejdspladsen. Eksempelvis gør det gode og kraftige lys fra et LED lysstofrør sig godt, når store rum skal oplyses. Med LED lysrør kan du nøjes med enkelte lamper til at oplyse store rum, hvor du med andre typer pærer ellers skulle installere mange flere lamper for at opnå den tilstrækkelige mængde lys.
LED lysstofrør egner sig også til at oplyse mindre arealer såsom gange og værksteder, hvor der er behov for godt lys og få lamper. Lysstofrørene er desuden særligt populære til installation over akvarier.
Viser 1 - 20 af 20 produkter

Farvetemperatur

Forskellige farvetemperaturer kan bevirke, at du opfatter et rum anderledes, og kan være med til at ændre stemningen i rummet. En varm eller neutral farvetemperatur egner sig bedst til hjemmet og kontoret, hvor lyset i høj grad påvirker både humør og arbejdsmoral, mens en kold farvetemperatur passer bedre til at oplyse områder, hvor du ikke skal sidde i mange timer ad gangen og koncentrere dig.
Farvetemperatur angives i Kelvin, hvor et højt tal vidner om koldt lys, mens et lavt tal vidner om varmt lys. Blandt vores udvalg af T5 LED lysstofrør vil du kunne vælge mellem flere forskellige farvetemperaturer; eksempelvis en varm hvid på 3000 Kelvin, en neutral hvid på 4200 Kelvin eller en kold hvid på 6500 Kelvin.
Du kan desuden vælge mellem klart eller materet glas på nogle af vores LED lysstofrør, hvor det klare glas giver et mere skarpt lys, mens det matterede glas giver et mere blødt lys.

Skift dine traditionelle lysstofrør ud med T5 LED lysstofrør

Der er mange fordele ved at vælge LED lysrør frem for de traditionelle lysstofrør. Hvor de gamle lysstofrør ofte flakker, selv når pæren er helt ny, har LED lysstofrørene et godt og konstant lys, som ikke flakker.
Derudover har LED lysstofrør en meget længere levetid end de traditionelle lysstofrør, hvilket betyder, at der går længere tid mellem, at du skal skifte dine lysrør ud. Det kan du spare rigtige mange penge på over tid.  For de fleste LED lysrør har en brændetid på helt op mod 50.000 timer sammenlignet med de traditionelle lysstofrør, der typisk har en brændetid på maksimalt 12.000 timer.
Med LED lysrør vil du desuden kunne spare penge på din elregning, da de er meget mere energivenlige. Faktisk så vil du kunne spare op mod 75 % på din el-regning ved at vælge LED lysstofrør frem for traditionelle lysstofrør.
Ud over at LED lysrør gavner dig og din pengepung, så gavner lysrørene også miljøet som følge af deres lave energiforbrug, samt fordi de ikke indeholder kviksølv, sådan som de traditionelle lysstofrør gør det.
Nogle steder kan du med fordel også overveje at anvende LED strips i stedet for lysstofrør.

Filter

Pris
DKK 70 DKK 260
Kulør
mere.. mindre
Filter