LED Strips

LED Strips

646 varer

LED strips, er det helt nye indenfor lys indretning i det moderne hjem. Du kan med en LED strip, få belysning sat op steder du aldrig havde drømt om og uden at skulle sætte en række knap så pæne lamper op som alligevel bare sidder og fylder. LED Strips, kan også købes i RGB, så du kan skifte farve på dem, og derved er de også særligt velegnede til opsætning på bar, diskotek, eller andre steder hvor man ønsker en hyggelig men anderles LED beslysning.

 

Viser 1 - 104 af 646 produkter

LED strips

LED strips kan du få plads til alle steder. Så længe der er plads i bredden, er der plads til at sætte en LED strip op. Det kan f.eks. være på indersiden af kantlisten på overskabene i køkkenet, på kantlisten langs loftet eller gulvet, på undersiden af trappetrin eller hvor der nu er brug for lys.
De kan også sættes op på buede eller andre former for irregulære flader – der hvor det ellers ikke ville være muligt at sætte en lyskilde op.

Effektfuld belysning

LED strips kan fås i mange forskellige farver og farvenuancer. De kan endda fås, så der kan skiftes farve på dem, ligesom det er muligt at købe RGB controllere med indbyggede farveforløb, farveovergange og lyseffekter i form af løbelys med forskellige hastigheder.
Det giver mulighed for at skifte farve på lyset efter hvilken stemning, der ønskes i lokalet eller skabe en effektfuld belysning ved fester eller for at skabe opmærksomhed omkring et bestemt område i lokalet.

Brug LED skinner til at beskytte dine LED strips

LED strips kan klæbes op direkte eller i de særlige LED skinner, som vi også sælger. Fordelen ved at vælge en skinne er, at LED strip’en er beskyttet bedre og det f.eks. er muligt at hænge den op eller føre den hen over åbninger. Det gør LED strip’en til en oplagt erstatning for lysstofrør og gør det muligt, at montere den på steder, hvor LED strip’en opsat alene ville være udsat for at blive beskadiget.

Vandtætte LED strips

Er der ikke plads til en LED skinne, er det også muligt at købe vandtætte LED strips. Det giver mulighed for at opsætte dem i vådrum eller udendørs under f.eks. tagudhænget. Vi kan dog ikke anbefale, at sætte dem op på steder, hvor de er i direkte kontakt med vand hele tiden. 

LED Strips - Sådan

Strips i LED fåes i op til flere hundrede meter, det er sådan set 100% op til dig hvordan du ønsker at indstille, opsætte og hvor langt din led belysning skal strække sig over. Du kan bruge LED strips ved poolen, indenfor til hyggebelysning eller køre dem kulørt til fest eller ved juletid udenfor til den helt store guldmedalje. Det er kun fantasien der sætter grænser, så det helt op til dig. 
Hos LED Proff er du altid sikret produkter i rigtig høj kvalitet, og dette gælder naturligvis også LED strips fra LED Proff.

 


 

Filter

Pris
DKK 0 DKK 2236
Kulør
mere.. mindre
Filter