V-Tac 18W/m LED strip RA95
Samsung LED chips, 10m, 24V, IP20, 240 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

Der er tape på bagsiden af strippen, så den nemt kan fastgøres på vandrette flader.
Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader.
Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned, så bør limen ligeledes suppleres.

24V

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

DKK 1.460,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 18W/m LED strip er et fantastisk lysprodukt, der tilbyder en bred vifte af funktioner og fordele. Med en effekt på 18W per meter er dette en energieffektiv løsning, der giver dig et klart og kraftfuldt lys. LED-strippen skal tilsluttes en 24V strømforsyning for at fungere, og den har en lysstyrke på imponerende 1500 lumen per meter.Med en spredningsvinkel på 120 grader sikrer denne LED-strip en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du kan nyde et ensartet og behageligt lys i hele rummet eller det område, hvor den er installeret. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 95-99 bidrager til det rige og naturlige lys, som denne LED-strip producerer.LED-strippen har Samsung LED chips, der sikrer en pålidelig og holdbar ydeevne. Med en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og vil vare i lang tid.En anden fordel ved denne LED-strip er, at den kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den rette atmosfære.Når du vælger denne LED-strip, har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K). Hver kulør har sine egne fordele og anvendelsesområder. Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære og er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til effektive arbejdsmiljøer, hvor belyste emner ser naturlige ud uden blå eller gule toner i lyset. Kold hvid er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og særlig dekoration.Med dimensioner på kun 10 mm er denne LED-strip slank og nem at installere og integrere i enhver indretning. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det kun at bruge denne LED-strip i tørre indendørs omgivelser.Uanset om du har brug for ekstra belysning i dit hjem, kontor eller butik, så vil denne V-Tac 18W/m LED strip med Samsung LED chips være en pålidelig og alsidig løsning. Med dens høje lyskvalitet, dæmpningsevne og muligheden for at vælge mellem forskellige kulører, giver den dig mulighed for at skabe det ideelle lysmiljø til ethvert formål eller stemning.


Populære tilkøb:
- Trådløs dæmper med fjernbetjening - RF trådløs, memory funktion, 12V/24V (96W / 192W)

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding24V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.