LED skinne

LED skinne

17 varer

LED skinner er løse alminiumsprofiler, du kan montere LED strips i. Alle skinner har en beskyttede gennemsigtig plastkappe foran, der beskytter LED strip’en fra vand-, fedt- og andre stænk. Det er den optimale løsning, hvis du f.eks. skal montere LED strips under overskabene i køkkenet eller ønsker at sætte LED strips som kantbelysning på trappetrin, gangarealer eller som ovenlys.
LED skinnen kan kortes af til den ønskede længde og flere skinner kan sættes sammen til den længde, der skal bruges. Skinnerne monteres med skruer, hvorefter LED strip’en monteres i skinnen og den beskyttende gennemsigtige plastikkappe klipses på plads.
Nu får du et ensartet og konstant lys, der samtidig er beskyttet mod fugt, støv, skidt og møg og som gør rengøringen nem. Bare tør plastikkappen af med en våd klud.
Den dag LED strip’en skal udskiftes, kan du bare trække den gamle strip ned og sætte en ny op. LED skinnen kan genbruges igen!


 
Viser 1 - 17 af 17 produkter

Altid nemt at finde plads til en LED skinne

LED skinner er en genial måde at skabe lys på, på steder hvor der enten ikke ville være plads til et lampested eller steder, hvor der normalt ville blive valgt et lysstofrør.
LED skinnen fylder næsten ikke noget og det er endda muligt at få en særlig version, der kan sættes ind i et hjørne – enten i hjørnet af et lokale eller langs loftet i stedet for en kantliste. Det er med andre ord altid muligt at finde plads til en LED skinne og så længe der er plads til skinnen, er det også muligt at få plads til belysningen.
Så snart LED skinnen er sat op, monterer du den ønskede LED strip i skinnen og vupti – så er der lys! Forsyningsledningen kan enten trækkes ud af enden på skinnen eller også kan du bore et hul i bagsiden af skinnen og trække strømmen ind igennem det.

Oplagt til køkkenbordsbelysning

LED skinnen er oplagt som køkkenbordsbelysning. Bare sæt den op under overskabene, monter LED strip’en og sæt strøm til. Det giver et kraftigt og helt ensartet lys og du kommer aldrig ud for, at der er nogle steder, der ikke er oplyst så kraftigt, fordi det ligger lige i midten mellem to lamper.
Du kan også sagtens sætte en skinne i toppen mellem to overskabe, så du får samme belysning over vasken foran et vindue, som du har under alle overskabene. Den tynde LED skinne vil ikke vække opsigt – det vil det magiske lys til gengæld.

Brug en LED skinne som kantbelysning

En anden effektfuld anvendelse af LED skinner er som kantbelysning på trappetrin. Vælg en tilpas dæmpet farve på LED strip’en, monter LED skinnen under eller på kanten af hvert trin og sæt strøm til. Det giver en flot effekt og en fantastisk oplyst trappe. Perfekt til trappen i receptionen eller trappen derhjemme.

Filter

Pris
DKK 79 DKK 440
Kulør
mere.. mindre
Filter