230V ledstrips

230V ledstrips

68 varer
230v ledstrips kan du få plads til overalt, hvor de kan være i bredden. De monteres nemt med særlige monteringsklips og kan sættes op både inden- og udendørs i længder fra 2 til 100 meter. De kan monteres på både buede, skæve, skrå og andre overflader, hvor det ellers ikke ville være muligt at sætte traditionelle lyskilder op.
Selv om 230v ledstrips ikke kræver tilslutning af transformator, skal der bruges et særligt stik i den ene ende og et særligt afslutningstykke i den anden. Flere stykker kan sættes efter hinanden, ligesom de kan afkortes for hver meter. Bestiller du flere eksemplarer af det samme varenummer, leveres de i en samlet længde.
Har du brug for yderligere råd og vejledning, inden du vælger en 230v ledstrip, kan du kontakte vores flinke kundeservice pr. telefon eller mail. Er du ikke sikker på, at denne ledstrip er den rigtige løsning, så tjek de mange andre LED strips, vi fører her hos LEDproff. 
Viser 1 - 68 af 68 produkter

Vigtig info om 230v ledstrips

Der skal ikke meget plads til, før du kan sætte en 230v ledstrip op. Bare der bredt nok til, at du sætte monteringsklipsene fast i hver side, kan der sættes LED lys op. Det giver helt nye muligheder for sætte lys op på steder, hvor der ellers ikke ville være plads til en traditionel løsning.
230 voltsudgaven er samtidig mere robust end især 12 volts udgaven. Det gør dem ideelle til at sætte op udendørs, hvor de kan sidde stort set alle vegne, så længe de ikke ligger direkte i vand. Sæt dem f.eks. langs tagudhænget på huset og få en effektfuld og praktisk oplysning af både facade og eventuelt nærliggende gangarealer eller skab en flot og effektfuld belysning rundt om indgangspartiet.

Til steder hvor der er brug for godt, ensartet lys

230v ledstrips kan bruges alle vegne, hvor der er brug for et godt, ensartet og farveægte lys. For i modsætning til lysstofrør og sparepærer, så afgiver ledstrips samme farvenuance og lysstyrke, uanset hvor længe de har været tændt. Der er ikke noget med, at de skal varme op eller skrifter farve, hvis de bliver for varme. Det er samme lys og farve hele tiden.
Det gør dem ideelle til køkkenbordsbelysning, belysning over maskiner og arbejdsborde eller andre steder, hvor der er brug for godt lys. Samtidig bliver 230v ledstrips heller ikke nær så varme som f.eks. halogenpærer og kan derfor også sættes op på steder, hvor du ellers ikke ville kunne sætte lys op på grund af brandfare.

Beskyt dine 230v ledstrips med LED skinner

Selv om ledstrips godt kan tåle vandstænk, kan det være en god ide at beskytte dem mod f.eks. fedtsprøjt eller stænk fra kemiske eller klistrende væsker, ved at montere dem i LED skinner. Derved kan du også sætte ledstrips op på steder, hvor du ikke har mulighed for at få plads til de særlige monteringsklips eller føre dem hen over en areal, hvor de ikke kan fastgøres i noget.

Der går længe før du skal skifte dine 230v ledstrips

Ledstrips bruger kun en brøkdel af den strøm, traditionel belysning har brug for. Så allerede fra første dag sparer du penge på din el-regning. Derudover kan et sæt 230v ledstrips nemt være tændt i over 20.000 timer, før de skal udskiftes. Det betyder, at der kan gå rigtig mange år, før de skal udskiftes.
Så med 230v ledstrips sparer du både på udgifterne til strøm og belysningsmateriel.

Filter

Pris
DKK 0 DKK 1176
Forbrug
6 W 115 W
Serie
mere.. mindre
Filter