V-Tac 9W/m LED strip
5m, IP20, 24V, 60 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 9W/m LED strip - 5m, IP20, 24V, 60 LED pr. meter v-tac Udvid

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 156,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Denne LED-strips fra V-Tac er et kraftfuldt og energibesparende alternativ til traditionelle lyskilder. Med en effekt på 9 watt per meter er denne LED-strips både effektiv og miljøvenlig. Den har en lysstyrke på 1000 lumens per meter og en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på flot og ægte vis. LED-strips er dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Denne LED-strips har en længde på 5 meter og drives ved 24 volt. Der er 60 LED per meter på denne strips, hvilket sikrer en høj og ensartet lysstyrke over hele området.

Kulør på lyset

Denne LED-strips fås i tre forskellige kulører, som kan vælges efter behov. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4500K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og dermed får belyste emner til at fremstå naturlige. Kold hvid (6000K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og denne kulør er sjældent anvendt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

Denne LED-strips har en bredde på 10 mm, hvilket gør den let at montere og passe ind i forskellige rum og områder. Denne størrelse gør det også muligt at skjule LED-strips på diskrete måder for at opnå en mere æstetisk og ensartet belysning.

IP20

Denne LED-strips er IP20 klassificeret, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den placeres indendørs eller i tørre omgivelser. Dette gør den velegnet til anvendelse i boliger, kontorer, detailbutikker, udstillingshaller og andre indendørsområder, hvor der ikke er risiko for vandskader.


Husk at tilkøbe:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 vådrum

Populære tilkøb:
- Trådløs dæmper med fjernbetjening - RF trådløs, memory funktion, 12V/24V (96W / 192W)


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4500K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Spændingsinterval 24V
Energimærke G (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.