Spectrum 1W LED kronepære
G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 1W LED kronepære - G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 14,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 39-41 dage


Data om produktet

Tilslutning: Produktet tilsluttes til en 230V forsyning.

Lysstyrke: Produktet har en lysstyrke på 60 lumens og en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Lyskvalitet: Produktet har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Flicker free: Produktet sikrer et flimmerfrit lys, hvilket er velegnet til dyr og personer, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser.

Kulør på lyset

Produktet findes i en ekstra varm udgave med en farvetemperatur på 1800K. Lyset har et tydeligt varmt skær i stil med gammeldags glødetråde.

Ekstra varm hvid: Denne udgave giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære. Det minder om lyset fra gammeldags glødetrådspærer.

Dimensioner

Produktet har følgende dimensioner: 76 x Ø45 mm.

IP20: Produktet er klassificeret med IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor ikke at bruge det udendørs eller i vådrum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej
Lysstyrke60 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde76 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.