Spectrum 1W LED kronepære
G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 1W LED kronepære - G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 14,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Den Spectrum 1W LED kronepære, G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 er en fantastisk lyskilde med unikke funktioner. Denne pære har en effekt på 1W og en stor E27 fatning, hvilket gør den let at installere og tilslutte til en standard 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 60 lumens og en bred spredning på 300 grader sikrer Spectrum 1W LED kronepære, at lyset fordeles jævnt i rummet. Dette er ideelt til at skabe en behagelig og ensartet belysning. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85 leverer denne pære et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør den velegnet til de fleste behov.

En særlig funktion ved denne pære er, at den er flicker free eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket er ideelt for personer og dyr, der er følsomme over for denne type lys. Det er også et godt valg til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor et stabilt og jævnt lys er afgørende.

Spectrum 1W LED kronepæren fås i en ekstra varm hvid nuance med en farvetemperatur på 1800K. Dette skaber en hyggelig og varm belysning, der minder om det gamle glødetråd design. Dimensionerne på denne pære er 76 x Ø45 mm, og den har IP20-klassificeringen, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

I alt sin enkelhed er Spectrum 1W LED kronepære, G45, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 en førsteklasses belysningsløsning med mange fordele. Med dens høje lyskvalitet, flimmer fri funktion og varme hvide lysfarve er den både praktisk og stemningsfuld, hvilket gør den ideel til forskellige anvendelsesområder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 60 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 76 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.