V-Tac 6,5W LED pære
Samsung LED chip, A60, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6,5W LED pære - Samsung LED chip, A60, E27 samsung Udvid

Form: A60.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 35,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


6,5W LED pære med Samsung LED chip og E27 fatning

Denne V-Tac LED pære er en energieffektiv og holdbar løsning til belysning af dit hjem eller arbejdsplads. Med en effekt på kun 6,5W erstatter den en traditionel 60W pære, hvilket betyder besparelser på strømregningen. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning via den store E27 fatning. Med en lysstyrke på 806 lumens og en bred spredning på 200 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette bidrager til en behagelig og optimal lysoplevelse, uanset hvor du placerer den. Lyskvaliteten på pæren er også i top med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den gengiver farverne på en naturlig og ægte måde. Du kan derfor forvente at se alle farverne i deres rette nuancer uden at miste nogen detaljer. En særlig styrke ved denne LED pære er dens Samsung LED chip, som er en pålidelig og kendt producent inden for LED teknologi. Sammen med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at pæren holder i mange år. Den har en forventet levetid på op til 30.000 timer, og du vil opleve minimalt fald i lysstyrken over dens levetid. Dette skyldes den høje kvalitet af LED chippen samt en driftssikker driver og effektiv køling, som sikrer en lang og stabil drift. Pæren er tilgængelig i en neutral hvid kulør, der har en farvetemperatur på 4000K. Denne farvetemperatur giver et klart og effektivt arbejdsmiljø uden blålige eller gullige toner i lyset. Dette betyder, at genstande og omgivelser belyses på en naturlig og behagelig måde, hvor hver detalje står skarpt. Med en dimension på 104 x Ø60 mm passer denne LED pære nemt i de fleste lamper og armaturer. Den er kompakt og let at installere, og den passer til mange forskellige indretninger og stilarter. Alt i alt er V-Tac 6,5W LED pære med Samsung LED chip og E27 fatning et godt valg, hvis du ønsker en energieffektiv og holdbar belysningsløsning. Den sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, og den har en lang levetid, der er sikret af kvalitetsmaterialer og komponenter.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatVideopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 104 mm.
Diameter 60 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6,5W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.