Halo Design
Basic plafond Ø29, 12W, Opal, 3-trin dæmpbar

Halo Design Halo Design

5292-0

New product

Halo Design nye BASIC Plafond har flere fordele, Som designeren bag lampen, Michael Waltersdorff fortæller, et godt dansk design med integreret funktioner, giver forbrugerne en frihed og valuta for sine penge. Udover et smukt lys, har man nu mulighed for at dæmpe lyset via den helt nye teknologi som er indbygget og fungerer via kontakten i væggen, man skal derfor ikke ud og investere i dyre lysdæmpere. Dæmpningen kan foretages i 3-step. step-1- 100% lys, step-2-50% lys, step3-15% lys. Den er med integreret LED og derfor vedligeholdelsesfri, forstået at man skal aldrig skifte lyskilden, og derfor inegn eekstra omkostninger. Ved fuld styrke får man ikke mindre end 840 lumen. Størrelsen er 29cm i diameter. Designet er dansk og enkelt og tidsløst. Den neutrale hvide farve giver frihenden til at kunne sætte den hvor som helst uden at give anledning til kontrast. Da den er lavet ud fra at fylde mindst muligt, har man kunne opnå dette ved at producere den med den nyeste teknologi med integreret LED. Den vil kunne passe i de fleste rum i boligen. Nem installation, og går direkte på 230volt da den er med indbygget driver. BASIC 3-step dæmp fås i 2 størrelser.

Flere detaljer

DKK 229,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt: 12W.
Tilsluttes til 230V forsyning
Lysstyrke på 840 lumens.
Dimensioner: 100 x Ø290 mm.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa, 3-step
Lysstyrke840 lumens
Dimensioner
Højde100 mm.
Diameter290 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.