Halo Design
CARPENTER Pendel Ø15, Opal glas

Halo Design Halo Design

8337-0

New product

Halo Design - CARPENTER Pendel Ø15, Opal glas Udvid

Carpenter pendel Ø15cm i opal hvidt glas, fra Halo Design er tegnet og designet af den passioneret lampe entusiast Michael Waltersdorff, der igennem sine 25 år som ejer af halo Design, har fået skabt et ikon omkring forståelsen af sine lamper med Dansk design og kvalitet.
Endnu engang har han lykkedes med denne serie, som er en metal serie der ikke bare sikre et perfekt lys, men som også giver hjemmet et pift op med dels de nye farver på lamperne, dernæst de dekorative lyspunkter der er stanset ud i skærmen og dermed får skabt lys ud gennem disse.
For at sikre man som forbruger kan få præcist den mængde lys man har behov for har han valgt at fatningen er en E14 standart, hvor man nemt kan få sin rette lys mængde.
Carpenter er en serie i 3 farver og 3 modeller.
Bestående af Gulvlampe, Pendler, og ikke mindst væglamper.
Gældende for dem alle er de monteret med ledning i sort silicone kabel som giver den perfekte overgang fra lampens farve til en stilfuld afslutning.
Der er monteret afbryder på kable til både gulvlampen samt Væglampen.
Carpenter fås i de 4 farver som er Grå, mørke grøn samt Sort samt i en opal hvid glas-udgave.
Fælles for alle er at de har hvidlakering i inderskærmen som tilsikre der gives maximalt lys ud af lampen.
God fornøjelse med Carpenter - Halo Design Copenhagen.

Læs mere..

DKK 499,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Max 40W med E14 lille fatning (Lyskilde ikke inkluderet).
Tilsluttes til 230V forsyning
Dimensioner: 16 x Ø15 mm.
IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.
Lyset
DæmpbarNej
Dimensioner
FatningE14
Højde16 mm.
Diameter15 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug40W
Spænding230V


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.