V-Tac moderne pendellampe
Gennemsigtig glas, Ø18 cm, E27

V-Tac V-Tac

3582-0

New product

V-Tac moderne pendellampe - Gennemsigtig glas, Ø18 cm, E27 v-tac Udvid

Pæn og enkel pendellampe i gennemsigtig glas med krom på toppen. 
Lampen passer ind alle steder i hjemmet, men også til mange offentlige steder som f.eks restauranter, forretninger eller på kontoret.
Lampen er nem at installere. 

Læs mere..

DKK 232,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac moderne pendellampe, Gennemsigtig glas, Ø18 cm, E27

Denne moderne pendellampe fra V-Tac er et stilfuldt og elegant valg til ethvert rum. Lampen er designet med et gennemsigtigt glas, der giver et smukt lysmønster og tilføjer et raffineret touch til indretningen.

Lampen har en stor fatning (E27) og kan bruge en maksimal effekt på 60W. Lyskilden er dog ikke inkluderet, så du kan vælge den rette pære til dine behov. Med denne lampe får du også en producentgaranti på 5 år, der sikrer dig mod eventuelle defekter eller problemer i løbet af garantiperioden.

Med dimensionerne 230 x 180 x 1100 mm passer denne pendellampe perfekt ind i forskellige rum og kan bruges til både belysning over et spisebord, i stuen eller på kontoret. Denne alsidighed gør den til et ideelt valg til enhver indretningsstil eller tema.

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs og væk fra fugtige områder som badeværelser eller udendørsområder.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Dimensioner
Fatning E27
Højde 180 mm.
Bredde 230 mm.
Dybde 1100 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug Max. 60W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.