Halo Design
COLORS LED Mini Drop De Luxe E14 2W

Halo Design Halo Design

8441-0

New product

Smart og dekorativ pære med hyggelys - Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
Vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den og dæmpbar, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Original lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 89,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Halo Design, COLORS LED Mini Drop De Luxe er en fantastisk lyskilde med et stilfuldt design. Denne pære er udstyret med en E14 lille fatning og tilsluttes nemt til en 230V forsyning. Med en effekt på kun 2W er den energibesparende og miljøvenlig.

Denne pære er perfekt til dig, der ønsker et behageligt og jævnt lys. Med en lysstyrke på 130 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer den en optimal fordeling af lyset. Du får dermed et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten i top, og den tilfredsstiller langt de flestes behov.

Produktet er fremstillet med de bedste materialer og LED af højeste kvalitet. Dette sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Den medfølgende driver er professionel og driftssikker, og den gode køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Pærens dimensioner er målt til 9.5 x Ø4.5 mm, hvilket gør den kompakt og let at installere. Bemærk, at denne pære har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er den mest velegnet til indendørs brug.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 130 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 9.5 mm.
Diameter 4.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.