Halo Design
COLORS Mini Krone E27 Opal 3 step MEMORY

Halo Design Halo Design

8448-0

New product

COLORS LED OPAL Krone pære med 3-steps dæmp og memory funktion med E27 sokkel, er en fiks lille lyskilde som ikke kræver meget plads, så har man en lampe der ikke erret stor kan denne lyskilde benyttes.
Den forbruger blot 4 watt og er det helt rigtige energi valg.
Giver et smukt ens artet lys og spreder lyset hele vejen rundt i 360 grader.
Med sin opale overflade gør at den giver et blødt behageligt lys og minimalt af skygger.

Læs mere..

DKK 69,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Halo Design COLORS Mini Krone E27 Opal 3 step MEMORY er en fantastisk LED-pære med en stor E27 fatning. Den er let at tilslutte til en 230V strømforsyning, hvilket gør den utrolig bekvem at bruge i forskellige hjem og indendørs rum.

Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredningsvinkel på 360 grader garanterer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Uanset hvor du placerer den, vil du opleve en behagelig og ensartet belysning.

En af de nøglefaktorer, der gør Halo Design COLORS Mini Krone E27 Opal 3 step MEMORY så populær, er dens høje lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises naturligt og ægte. Uanset om du bruger pæren til at arbejde, læse eller bare slappe af, vil du værdsætte, hvor flot den fremhæver alle farver.

Pærens dimensioner er 8 x Ø4.5 mm, hvilket gør den kompakt og ideel til forskellige lampe- og belysningsløsninger. Den har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den kun bruges indendørs eller i rum, hvor der ikke er risiko for at komme i kontakt med væske eller fugtighed.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 8 mm.
Diameter 4.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.